Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Općina Podstrana FOTO Načelnik Podstrane nagradio najbolje učenike biciklima

FOTO Načelnik Podstrane nagradio najbolje učenike biciklima

U obzir su se uzimali samo oni uzornog vladanja

Načelnik Podstrane Mijo Dropuljić na tradicionalnoj podjeli svjedodžbi nakon završetka školske godine, uz prisutnost učitelja i roditelja, dodijelio nagrade najboljim učenicima Osnovne škole Strožanac - nove bicikle.

Namjera mu je bila dodatno stimulirati te nagraditi trud i napor koje učenici ulažu u svojim svakodnevnim školskim izazovima. Na taj način želio im je poručiti kako se zalaganje svakako isplati te koliko je važan i zdrav način života. 

U suradnji s Odborom za školstvo i predškolski razvoj, na čelu s profesorom Ivanom Grbavcem, razrađeni su kriteriji prema kojima je svaka smjena dobila četiri najbolja učenika (po jednog najboljeg u svojoj generaciji - od 5. do 8. razreda) koji su nagrađeni. Ukupno je podijeljeno osam bicikala. U obzir su se uzimali samo učenici uzornog vladanja i bez pedagoških mjera. Prosjek 5.0 donio je najviše bodova, dodatne su donosila i prva tri mjesta na individualnom državnom natjecanju te prosjeci prethodnih razreda.

Nagrađeni su: Iris Ivandić, Ivan Gavran, Leona Sefer, Tadej Jozić, Filip Sunara, Marija Bosančić, Lucija Marie Marunčić i Lucija Bagarić.

Načelnik je čestitao učenicima i njihovim učiteljima, pri čemu je naglasio da posebno zahvaljuje učiteljima na trudu kojim prenose znanje na učenike te kako je ponosan na cijeli kolektiv Osnovne škole Strožanac.

Vaša reakcija na temu