Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Jaković FOTO Sanirana vodovodna cijev na Zapadnoj obali

FOTO Sanirana vodovodna cijev na Zapadnoj obali

Privremeno postavljen semafor

Konačno je sanirana vodovodna cijev koja je napukla kod benzinske postaje na splitskoj Zapadnoj obali, i to o trošku investitora hotela Marjan.

Naime, ondje je danima tekla voda iz oštećenog uspornika, sve dok netko nije prijavio moguće puknuće vodovodne cijevi. Iz Vodovoda i kanalizacije su po dojavi otkrili kako je priključak u vlasništvu Grada i zatvorili su ventil. 

Kako smo ranije doznali iz Banovine, do oštećenja je došlo zbog učestalog prolaska teških teretnih vozila s gradilišta hotela Marjan. Kamioni i teška mehanizacija oštetili su dva uspornika, došlo je do puknuća vodovodne cijevi te je nastala velika rupa u prometnici. 

Na tom predjelu privremeno je postavljen semafor. 

Vaša reakcija na temu