Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Jaković FOTOGALERIJA Nakon višegodišnjih problema s rupama, napokon se sređuje ulica na Gripama

FOTOGALERIJA Nakon višegodišnjih problema s rupama, napokon se sređuje ulica na Gripama

'Hvala Bogu da se i to dogodilo'

'Hvala Bogu da se i to dogodilo', zahvalni su stanovnici Gripa, odnosno Vidilica ulice. Naime, ova ulica je bila jako izrovana i puna rupa. Budući da njom puno djece ide u OŠ Lučac, postojala je opasnost od pada. Posebno je problematično bilo nakon kiše jer bi se rupe napunile vodom pa bi djeca mokrih nogu išla u školu i vraćala se kući.

Stanovnici ulice već su se žalili na stanje ceste, a tek sada su počeli 'pravi' radovi. Stavljen je armirani beton preko kojeg će, pretpostavljamo, doći sloj asfalta. Radi se na otprilike 250 metara ulice, od šumice do početka stepenica kojima se spušta do OŠ Lučac.

Međutim, stanovnici okolnih zgrada zabrinuti su za parkirna mjesta. Prostor je trenutno ograđen, nisu sigurni hoće li se u budućnosti moći tu parkirati. Posebno je problematično proširenje ispred same Tvrđave gdje je do sada bilo popularno igralište na boće. Inače, taj dio je bio posebno problematičan za vrijeme kiša, kada bi se stvorilo blato pa su vozila s parkinga jedva izlazila.

Vaša reakcija na temu