Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) FOTO UTORAK Gost u Fotoklubu je Jurica Galić Juka

FOTO UTORAK Gost u Fotoklubu je Jurica Galić Juka

Održat će predavanje 'Svijet kroz moj objektiv - Najbolje putopisne reportaže'

Nakon ljetne pauze, program Foto utorak u Fotoklubu Split nastavlja se gostovanjem uglednog fotografa, putopisca i avanturista Jurice Galića Juke koji će u utorak, 17. rujna u 19 sati održati predavanje 'Svijet kroz moj objektiv - Najbolje putopisne reportaže'.

Jurica Galić Juka snimio je reportaže u više od 70 država svijeta, a predavanje je svojevrsni presjek najzanimljivijih situacija u posljednjih 10 godina njegova profesionalnog rada. Kroz fotografije i predavanje posjetitelji će uživati u fascinantnoj prirodi od pustinje Atacama u Čileu, preko Dugine planine u Peruu, pa sve do najveće špilje svijeta Son Doong u centralnom Vijetnamu. Neće nedostajati ni bizarnih lokacija poput napuštenog ukrajinskog grada Pripjata, najekstremnijeg mjesta na planeti zemlji Danakilske Depresije, špiljskih crkava u visokim planinama Tigraja i ratnih sukoba. Posebna strast autora su lokaliteti drevnih civilizacija, pa će kroz predavanje napraviti veliku turu od Uskršnjeg otoka u Čileu, preko piramida Meksika, Sudana i Egipta pa sve do hramova Angkor Wata u kambodžanskoj džungli. Oni koji dođu će saznati više o životu tajanstvenih i autentičnih etničkih skupina poput Mundari stočara iz Južnog Sudana i Konyak lovcima na glave iz Nagalanda. 

'Uživajte u ponajboljim radovima ovog nagrađivanog fotografa, a i naučite nešto o tajnama tog zanata', poručuju iz Fotokluba.

Vaša reakcija na temu