Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević GLAZBA NA PERISTILU Puljak: To je pitanje traženja balansa između života i živosti u centru mediteranskog grada

GLAZBA NA PERISTILU Puljak: To je pitanje traženja balansa između života i živosti u centru mediteranskog grada

Gradonačelnik očekuje izmjene zakona kako bi skratio radno vrijeme klubovima u Marmontovoj

Proglasivši noćnu glazbu uživo pred ugostiteljskim objektom na Peristil 'manifestacijom' Grad je nepovoljan položaj stavio druge, budući da je glazba uživo zabranjena u staroj splitskoj jezgri.

'To je pitanje traženja balansa života i živosti u centru mediteranskog grada kao što je Split', kaže splitski gradonačelnik Ivica Puljak u svezi glazbe na Peristilu.

Smatra kako je Grad novim mjerama za jezgru pronašao puno bolji balans od onoga što je do tada bilo.

'Donijeli smo mjere da se u ponoć zaustavi rad ugostiteljskih objekata u samom centru grada i ta se mjera pokazala jako uspješnom. Centar grada je sada puno mirniji nakon ponoći. Sve smo izmjestili na Rivu', dodaje Puljak.

Naglašava kako je jedini problem s kojim se susreću rad dvaju klubova na Marmontovoj ulici.

'Mi ne mislimo da takvi klubovi trebaju biti u staroj gradskoj jezgri, međutim Ministarstvo turizma se s nama ne slaže. Nadam se da će se izmjenama zakona omogućiti da mi zaista sami kontroliramo život u centru grada. I kada budemo imali sve mehanizme kontrole situacija će biti još bolje', zaključuje splitski gradonačelnik.

Vaša reakcija na temu