Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HDZ: Sinjanima barem duplo bolje bez Mira Bulja

HDZ: Sinjanima barem duplo bolje bez Mira Bulja

Optužuju ga za samohvalu tuđim projektima

Iz sinjskog ogranka HDZ-a poručuju kako su svjedoci 'konstantnog samohvaljenja Mira Bulja - najnesposobnijeg gradonačelnika kojeg je Sinj ikad imao, a koji se uz državne i županijske projekte s kojima nema nikakve veze (Aglomeracija, Veteranski centar, kružni tok kod Tendija, Centar za socijalnu skrb, izgradnja nogostupa u Karakašici, nogostup i biciklistička staza Hipodrom-Piket) upravo  samohvali i s nekakvim statističkim podacima o uspješnosti'.  

'Ti podatci najljepše se mogu iskazati kroz izreku koju je davno Mark Twain iznio o statistici. Konkretno radi se o izdvajanjima za određene programe koji se realiziraju dugi niz godina, a koje je Miru Bulju bilo puno lakše financirati s ostavštinom od 30 milijuna kuna viška u Proračunu, a koja se u međuvremenu rastopila, pa je za 2025. i 2026. godinu  u Sinjskom Proračunu planirano zaduživanje u iznosu od čak 800.000 eura (preko 6 milijuna kuna).

Nažalost građani Sinja te uspjehe s kojima se Miro Bulj hvali, ne vide. Ne žive bolje zbog Mira Bulja, ne žive bolje zbog galame i cirkusa koji projicira u javnom prostoru, a zapravo javno sramoti naš grad,  nego i dalje čekaju ispunjenje svih onih predizbornih obećanja koja nikako da se dogode', poručuju HDZ-ovci.

Naglašavaju i kako pozdravljaju pozitivan prirast stanovništva u gradu od 7 više rođenih u odnosu na umrle za prethodnu godinu.

'No za informaciju Miru Bulju koji je tu vijest jučer predstavio kao 'svoj uspjeh nakon desetljetnog demografskog propadanja', podsjećamo kako i na tom primjeru obmanjuje javnost, jer  je prije 5 godina, dakle 2019. godine Sinj imao pozitivan prirodni prirast od 15 više rođenih u odnosu na umrle, te se i na tom slučaju a i svim ostalima  vidi kako je Sinjanima i Sinju, bilo barem duplo bolje bez Mira Bulja', poručuju priopćenjem iz sinjskog HDZ-a, kojeg potpisuje predsjednik ogranka Igor Vidalina.

Vaša reakcija na temu