Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IGOR STANIŠIĆ 'Vidimo što se događa kada se nasilje pušta bez da se zaustavi'

IGOR STANIŠIĆ 'Vidimo što se događa kada se nasilje pušta bez da se zaustavi'

Nabrojao je Ivoševićeve 'krimene'

Na sjednici splitskog parlamenta o 'medijskom reketu' koju je inicirao nezavisni Ante Franić zbog riječi gradonačelnika Ivice Puljka, vijećnik HGS-a Igor Stanišić je s govornice nabrojao sve 'krimene' zamjenika Bojana Ivoševića. 'Da se ranije reagiralo, ne bi se dogodio ni napad na novinarku Nikolinu Lulić.

- Vidimo posljednjih dana na jednom višem nivou što znači kad se nasilje pušta i ne stane mu se na kraj - krenuo je paralelom s Ukrajinom. 

Kazao je i da bi volio da je napad na medije bio jedan zamjenikov ispad, ali nije. 

Zatim je nabrajao.

- Sjetimo se njegovih riječi kako veliča holokaust te da Hitler nije završio posao. Izvukao se neobjašnjivo, s novčanom kaznom koja je polovica njegove plaće. 

U noćnim satima je djelatniku Javne ustanove govorio da će mu nacrtati obiteljsko stablo i to se prešutilo.

Zatim, političkim neistomišljenicima u Vijeću je rekao 'živim na to da vam stanem na kraj', a na sugrađane u Getu je podigao interventnu polociju jer se nije slagao s njima.

Da smo prije reagirali, ne bi imali ovu sjednicu jer do toga ne bi ni došlo - iznosio je.

I napad na novinarku, smatra Stanišić, proći će nekažnjeno.

- Do kad će prolaziti tako? Sve što su ponudili gradonačelnik i predsjednica Centra u Zagrebu jest da ide u radionicu.

Kerum je osuđen za puno manji delikt - rekao je. 

Pita je zamjenika kako bi on sebe osudio kada čuje kako se druge građane tretira.

- Što se tiče gradonačelnika ne samo da ne osuđuje takvo ponašanje, nego i nagrađuje. U predsjedništvo je inenovao čovjeka koji godinama piše uvrede u komentarima, takve da sam mislio da nije ni stvarna osoba. Jest, i u splitskom je predsjedništvu stranke. - završio je Stanišić.

Sjednica o 'medijskom reketu' je, dodajmo, nakon 70-ak minuta trajanja završena bez zaključaka o incidentu, ali s pozivom na nultu točku tolerancije na nasilje u Vijeću i u Splitu.

Vaša reakcija na temu