Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antonijo Ćatipović Istra Fortuna na CBS-u: Prodajemo i iznajmljujemo ekskluzivne apartmane
18. Croatia Boat Show Piše: Antonia Klanac

Istra Fortuna na CBS-u: Prodajemo i iznajmljujemo ekskluzivne apartmane

Rezervacije našeg smještaja idu veoma dobro

Tvrtka Istra Fortuna sa sjedištem u Vrećarima u općini Sveta Nedelja osnovana je 2008. godine, a ove godine prvi put izlaže na Croatia Boat Showu. 

- Prezentiramo firmu Istra Fortuna iz Rapca koji u svojoj ponudi ima ekskluzivne apartmane koje daje na prodaju i daje u najam. Također nudi i budućim vlasnicima mogućnost da iste iznajmljuju. Mislim da je sudjelovanje na sajmu jedno dobro iskustvo za nas, tu možemo stvoriti dobre kontakte koji možda neće dovesti do prodaje, ali nam može pomoći u nekoj našoj daljnjem razvoju firme - rekla je djelatnica tvrtke Kristina Haramija.

Istra Fortuna je kompleks od 45 luksuznih apartmana te sedam penthousea u Rapcu unutar bivšeg ribarskog naselja. Kompleks raspolaže podzemnom garažom, spa-wellness centrom te najsuvremenijom tehnološkom opremom zgrada za A+ energetsku klasu.

- Apartmani koji sada zastupamo su završeni s gradnjom 2013. godine. Ove godine smo po prvi puta počeli s iznajmljivanjem apartmana turistima, a rezervacije našeg smještaja idu veoma dobro - dodala je.

Vaša reakcija na temu