Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IVANA MARKOVIĆ:  Koliko još rampi mora pasti dok uprava Jadrolinije i resorni ministar ne preuzmu odgovornost

IVANA MARKOVIĆ: Koliko još rampi mora pasti dok uprava Jadrolinije i resorni ministar ne preuzmu odgovornost

Trajekt Mljet godišnje preveze dva milijuna putnika i pola milijuna vozila

Supetarska gardonačelnica i saborska zastupnica, potpredsjednica saborskog Odbora za pomorstvo, promet i infrastrukturu Ivana Marković osvrnula se na najnoviji incident s Jadrolinijinim trajektom. 

Kako smo već pisali, sinoć je na trajektu Mljet, na liniji Split - Supetar, pala rampa tijekom plovidbe. Brod je ostao plutati pred Bračem.

'Koliko još rampi mora pasti dok uprava Jadrolinije i resorni ministar ne preuzmu odgovornost za neispravna plovila koji prevoze putnike i vozila do naših otoka? Bilo da se radi o starim kupljenim brodovima ili očitom neodržavanju novijih brodova kao Mljet.

Ovog puta rampa je pala prije uplova u Supetar na trajektu Mljet na liniji Supetar - Split koja godišnje preveze 2 milijuna putnika i pola milijuna vozila!

Na naplatu je ovu sezonu došla kompletna, blago rečeno, nestručnost HDZ-ove uprave Jadrolinije koja je od strateške državne tvrtke uradila ovo. 

Ni ljudski životi, ni ogromna opasnost za putnike ništa tim ljudima ne znači kao njihove fotelje', poručuje Marković.

Vjeruje da nikoogodilo esilo nije svejedno. 

'Za sve ovo što se deogađa u Jadroliniji netko treba preuzeti odgovornost', naglašava Marković.

Vaša reakcija na temu