Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IVOŠEVIĆ ODGOVORIO BEKAVAC 'To kakve financijske 'stručnjake' ima naša oporba, to nigdje na svijetu nema'

IVOŠEVIĆ ODGOVORIO BEKAVAC 'To kakve financijske 'stručnjake' ima naša oporba, to nigdje na svijetu nema'

'Draga Lidija, jel Jure vratio naknade? Zna li se šta?'

Splitska gradska vijećnica Lidija Bekavac iz Hrvatske građanske stranke danas je prokomentirala kako se Ivica Puljak bavi strankom čiji je predsjednik, umjesto Splitom čiji je gradonačelnik. Ubrzo je stigla reakcija dogradonačelnika Bojana Ivoševića.

'To kakve financijske 'stručnjake' ima naša oporba, to nigdje na svijetu nema.

Nakon 'stručnjaka' Šute oglasila se i vrhovna "stručnjakinja" iz Županijskih cesta Split Lidija Bekavac poznata po tome da je opstruirala na zadnjoj sjednici pred raspuštanje Gradskog vijeća Grada Splita 2022. godine kreditno zaduživanje Split parkinga tvrdeći da će s vremenom kamata padati, da bi na kraju njena stručnost i genijalnost građane koštala 3,5 mil kn jer je kamata narasla.

Naša 'stručnjakinja' Bekavac je toliko stručna da joj je promaklo da je i HGS-u u travnju 2021. godine uplaćen iznos za puni mjesec iako je vijeće raspušteno sredinom mjeseca, a razliku nisu vratili. Licemjerstvo par excellence.

Ipak vrhunac je kad 'stručnjakinja' Bekavac kaže gradonačelniku da ubuduće saziva presice na temu njegovog rada kao gradonačelnika van radnog vremena. Problem je samo što je gradonačelnik dužnosnik, a ne službenik pa je njegovo radno vrijeme 24/7, ali dobro možda će u trećem mandatu to naučiti, ako se HGS uspije dovući do izbornog praga.

P.s. Draga Lidija, jel Jure vratio naknade? Zna li se šta?', napisao je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu