Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivošević odgovorio Prkiću, otkrio je tko je odgovoran za razbijene šahte u Marmontovoj

Ivošević odgovorio Prkiću, otkrio je tko je odgovoran za razbijene šahte u Marmontovoj

Facebook rasprava u večernjim satima

Nastavila se rasprava Jakova Prkića i Bojana Ivoševića, koju je započeo bivši gradski vijećnik, danas županijski, na temu spornog financiranja KK Splita.

U podužim Facebook objavama Prkić je napisao i ovu rečenicu: 'Tužna je činjenica što već mjesecima u Marmontovoj stoji ulegnuti poklopac šahte preko kojega padaju Splićani i turisti. Komunalno održavanje je Vaš teren, zamjeniče Ivošević. Molim Vas, popravite to. I ne zaboravite na isti takav poklopac u Tončićevoj.'

Dogradonačelnik Splita mu nije ostao dužan, a izdvajamo dio u kojemu objašnjava zašto šahta u Marmontovoj i dalje prijeti šetačima.

Objasnio je da navedene dvije šahte nisu gradske već od HT-a kojem je izdan nalog za popravak prije samih objava, a oni čekaju isporuku kamena kako bi to mogli napraviti.

'Sad zamislite da smo poslušali pripametnog županijskog vijećnika, onda bi nas vjerojatno kazneno prijavio da javnim novcem popravljamo šahte HT-a. 

Tako je kad se teško nosiš s besmislenošću daljnjeg političkog postojanja', napisao je, među ostalim, Ivošević na Facebooku.

Vaša reakcija na temu