Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZDANA GRAĐEVINSKA DOZVOLA Garaža na Sućidru imat će 608 parkirnih mjesta i sportske sadržaje na krovu

IZDANA GRAĐEVINSKA DOZVOLA Garaža na Sućidru imat će 608 parkirnih mjesta i sportske sadržaje na krovu

Do kraja godine će biti raspisana javna nabava za izvođača

Iz Grada Splita su izvijestili kako je izdana građevinska dozvola za izgradnju javne garaže na Sućidru, u Perivoju Ane Roje. Ova garaža imat će kapacitet od 608 parkirnih mjesta, raspoređenih na četiri etaže, a na krovu garaže planirani su sportski sadržaji s pratećim prostorima i dječje igralište. U prizemlju će se nalaziti tržnica i reciklažni centar. 

Javna nabava za izvođača radova bit će raspisan do kraja ove godine, a predviđeno vrijeme izgradnje je 18 mjeseci.

Od 608 parkirnih mjesta njih 561 bit će za osobna vozila, 36 će ih biti za osobe s invaliditetom, sedam za motocikle, jedno za dostavu i četiri mjesta s elektropunionicama. Što se tiče sportskih sadržaja na krovu, planirane su sportske tribine s gledalištem za oko 200 osoba, dječje igralište i staza za trčanje. 

Procijenjena vrijednost investicije iznosi 13.600.000 eura (bez PDV-a).

Vaša reakcija na temu