Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KERUM: Izjava Marka Pejnovića je ishitrena, nepromišljena, a nadasve glupa

KERUM: Izjava Marka Pejnovića je ishitrena, nepromišljena, a nadasve glupa

'Radi se o jedinom toaletu u cijeloj Park šumi Marjan, u kojem svi građani vrše nuždu, bez obzira jesu li gosti restorana ili prolaznici ili rekreativci'

Nakon dosta vremena na Facebooku se javio Željko Kerum. Na reakciju ga je potaknula izjava ravnatelja JU park šuma Marjan, Marka Pejnovića, koji je rekao da nikakvo odobrenje za Bene nije dao niti ga planira dati. Evo što kaže Kerum:

'Evo pišem nakon dugo vrimena. Pročitao sam izjavu ravnatelja Park šume Marjan u kojoj kaže da neće dati dozvolu da se popravi toalet na Benama, jer je to kao povezano sa Željkom Kerumom. Ishitrena, nepromišljena izjava, a nadasve glupa iz više razloga. Radi se o  jedinom toaletu u cijeloj Park šumi Marjan, u kojem svi građani vrše nuždu, bez obzira jesu li gosti restorana ili prolaznici ili rekreativci. 

Popravak je nužan i nepametno je od ravnatelja da preko pozicije moći onemogućuje popravak separatora. Nitko nije kriv, niti je itko htio ni želio da separator pukne. Kvarovi se događaju. Ispričavam se na smetnji i zdravi i veseli bili.

Vaš Kerum', objavio je. 


Vaša reakcija na temu