Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Krivotvorio dopis, potpis i pečat čelnika jedinice lokalne samouprave kako bi izbjegao plaćanje poreza na dohodak

Krivotvorio dopis, potpis i pečat čelnika jedinice lokalne samouprave kako bi izbjegao plaćanje poreza na dohodak

Prijavljen je 53-godišnji vlasnik obrta

Zbog krivotvorenja službene ili poslovne tajne dubrovačka policija je osumnjičila 53-godišnjaka. Utvrđeno je kako je osumnjičeni, kao vlasnik obrta čije je sjedište u Dubrovniku, krivotvorio dopis jedinice lokalne samouprave, naslovljen na njegov obrt.

Utvrđeno je kako je u dopisu naveo neistinite podatke, i pri tom krivotvorio potpis čelnika jedinice lokalne samouprave i službeni pečat navedenog tijela, i takav dopis predao poreznoj upravi, a sve kako bi izbjegao plaćanje mjesečnih predujmova poreza na dohodak za njegov obrt.

Policija je protiv osumnjičenog podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.     

Vaša reakcija na temu