Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Matijević traži tematsku sjednicu o Čistoći

Matijević traži tematsku sjednicu o Čistoći

'Potrebno je dobiti odgovore, transparentno predstaviti stanje i zaustaviti eskalaciju kojoj svjedočimo'

Predsjednik splitskog SDP-a, Vijeća GK Blatine - Škrape, gradski vijećnik Davor Matijević traži sazivanje tematske sjednice o Čistoći.

'Svjedočimo kako je grad nevjerojatno šporak, iako je Čistoća povećala broj zaposlenih za navodno čak 40 %. Ukopani kontejneri koji se ugrade pa se ne puštaju u rad po nekoliko mjeseci, suspektna nabava vozila, agregata i radnih strojeva od kojih neki nisu ni u funkciji, dovoljan su razlog za paljenje alarma', kaže Matijević.

Upozorava kako će Karepovac uskoro popunit svoje kapacitete, a 'alternative nema, niti se o tome ozbiljno razgovara'.

'Kad tome dodamo direktora koji u jeku turističke sezone, kad firma doživljava kolaps i ne uspijeva održavati čistoću grada, ode na višetjedni odmor dok nam istovremeno prijeti novi štrajk radnika tada imamo itekako razloga za brigu.

Kad već gradonačelnik kao direktno nadređeni direktoru i Nadzornom odboru odbija reagirati tada Gradsko vijeće mora hitno reagirati', naglašava Matijević te moli vijećnike da se potpišu na njegov prijedlog o sazivanju tematske sjednice.
 
'Potrebno je dobiti odgovore, transparentno predstaviti stanje vijećnicima i građanima i zaustaviti eskalaciju kojoj svjedočimo', zaključuje Matijević.

Vaša reakcija na temu