Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot MJESEC DANA KASNIJE Suvlasnik hvarskog Carpe Diema izlazi na slobodu

MJESEC DANA KASNIJE Suvlasnik hvarskog Carpe Diema izlazi na slobodu

Završio u istražnom zatvoru zbog napada na svog konkurenta

Suvlasnik poznatog hvarskog bara Carpe Diem Josip Ćurković Ćos završio je prije skoro mjesec dana u jednomjesečnom istražnom zatvoru zbog napada na svog konkurenta, a kako doznaje RTL, donesena je odluka da izlazi na slobodu, ali uz mjere opreza.

Podsjetimo, napadnuti su vlasnik ribljeg restorana Gariful Ivan Gospodnetić i njegov djelatnik Dinko Petričević, zvani Mijo. U Gariful je upao Josip Ćurković Ćos, te se okomio na spomenuti dvojac. Mijo je zaradio teške ozlijede.

Napadnuti vlasnik Ivan Gospodnetić u RTL-u Danas govorio je u napadu. Naveo je da su mu prijetnje stizale i nakon te noći, a kao razlog za okršaj naveo je tek jednu riječ - konkurenciju.

Vaša reakcija na temu