Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com MLAKOST Hrvatsko nadzemlje poziva na zadnji susret u ovoj akademsko godini

MLAKOST Hrvatsko nadzemlje poziva na zadnji susret u ovoj akademsko godini

Održat e se u srijedu u Nadbiskupskom sjemeništu

Hrvatsko će nadzemlje, u srijedu 19. lipnja 2024., održati posljednji susret u ovoj akademskoj godini pod nazivom 'Mlakost'.

'U ovom mjesecu, pokušat ćemo naći odgovor na pitanja: Zašto je mlakost loša? Zar nismo stvoreni da gorimo, a ne da dimimo? Zašto su mladi mlaki? Kako ih motivirati? Na ova i na brojna druga pitanja odgovor će nam dati veliki humanitarac i član Družbe Misionara Krvi Kristove - pater Stjepan Ivan Horvat', najavljuju iz Hrvatskog nadzemlja.

Program će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 20.30 sati. 

Na susretu će biti prikazani i dramski uradci iz radionice Hrvatskoga nadzemlja, a za glazbenu animaciju susreta zadužen je bend Frame Tomislavgrad.

Vaša reakcija na temu