Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MONTY PYTHON Besplatno mogu koristiti 419 mjesta, a oni nepropisno parkirali na rotor uz novootvorenu garažu u Dobrilinoj

MONTY PYTHON Besplatno mogu koristiti 419 mjesta, a oni nepropisno parkirali na rotor uz novootvorenu garažu u Dobrilinoj

Prometni redari i pauk će imati posla

Svega nekoliko sati nakon službenog otvorenja garaže u Dobrilinoj ulici na Splitu 3, čitatelji su nam poslali fotografije nepropisno parkiranih vozila pred ulazom u objekt u koji stane 419 automobila.

Na fotografijama se vidi nekoliko nepropisno parkiranih automobila i jedan minibus?! Garaža je do 1. kolovoza u testnoj upotrebi, što znači da je besplatna, a tek nakon toga kreće naplata korištenja. Pojedincima niti besplatno garažno parkirno mjesto nije dovoljan razlog da propisno parkiraju vozilo. Možda su samo trebali malo duže šetati od parkirališnog mjesta do ulaza u zgradu, jer je malo vjerojatno da je već prvu večer nakon otvaranja garaže svih 419 mjesta bilo popunjeno. Sigurni smo da je bilo mjesta, jer se već na fotografiji može primijetiti nekoliko slobodnih pozicija za parkiranje vozila. 


Gradonačelnik Ivica Puljak je na jučerašnjoj ceremoniji otvaranja garaže najavio kako će kroz gradnju ove i svih ostalih garaža, ukloniti automobile s ulica na regularna parkirališna mjesta, kako bi oslobodili prostor za pješake, bicikliste, roditelje s kolicima, osobe s invaliditetom, ali i zelenilo. Već su sinoć mogli krenuti s kažnjavanjem vozača čije se ponašanje teško može opravdati ili objasniti.

Vaša reakcija na temu