Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MOST poziva na koncert Dječaka: 'Političko blebetanje bit će svedeno na minimum'

MOST poziva na koncert Dječaka: 'Političko blebetanje bit će svedeno na minimum'

Dokazali smo se kao nova snaga, snaga koja će poljuljati vladajuću političku scenu

MOST poziva sve glasače IX. izborne jedinice da u četvrtak dođu ispred zgrade županije u Šibeniku. Prvi čovjek liste za ovu jedinicu, Stipe Petrina, predstavit će svoje ostale kandidate te program koji MOST nudi. 

Od 18 sati program će voditi jedan od najuspješnijih orkestara, Puhački orkestar Primošten. U 19 sati na pozornicu će se popeti svi kandidati MOST-a te predstaviti sebe i svoj program. U 19.30 sati na pozornicu dolaze Dječaci! Tijekom cijelog skupa bit će bogati izbor hrane i pića za sve, a iz MOST-a poručuju da će 'političko blebetanje biti svedeno na minimum'.

U pozivu na skup naveli su i sljedeće:

- Dokazali smo se kao nova snaga, snaga koja će poljuljati vladajuću političku scenu. Zašto su poljuljani? Gradi se most preko kojeg će doći jedna nova nada koja će istrijebiti štetnike naše zemlje. Ne možemo više dopustiti da se i nakon 25 godina Hrvatska urušava kao usred potresa. Vrijeme je da se ti epicentri zauvijek zatvore. Reforma  i promjena na bolje neće biti dok većinu u Saboru drži koruptivnim aferama kompromitirani HDZ i uhljebničkim zapošljavanjima te nesposobnim odlukama kompromitirani SDP. Još jedan mandat HDZSDP-a i Hrvatska ide u bankrot, što će tada biti s plaćama, mirovinama i ostalim socijalnim davanjima?

Vaša reakcija na temu