Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Namjerno izazvao požar u Zadru, uhićen je u blizini

Namjerno izazvao požar u Zadru, uhićen je u blizini

Kod njega su pronašli dva upaljača, malu sjekiru, džepni nožić, škare...

Zadarski su policajci dovršili istraživanje nad 37-godišnjakom kojeg su osumnjičili za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. 

Utvrdili su da je u petak oko 18 sati namjerno izazvao požar na otvorenom prostoru u Ulici Hrvatskog sabora. Izgorjelo je suho raslinje, suha trava te su djelomično nagorjela tri stabla masline. Požar su ugasili vatrogasci, a na mjestu događaja je izvršen očevid.

- Ubrzo nakon dojave, već u 18.20 sati policijski službenici su ga uhitili u neposrednoj blizini požara te priveli u prostorije policije. Kod njega su pronađena dva upaljača, mala sjekira, džepni nožić, škare i drugi predmetni - poručili su iz policije.

Protiv 37-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a isto tako je protiv njega podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Vaša reakcija na temu