Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NESREĆA NA BAČVICAMA Tinejdžer je na respiratoru, popričali smo s očevicem

NESREĆA NA BAČVICAMA Tinejdžer je na respiratoru, popričali smo s očevicem

Kazao nam je da se puno puta skakalo s tog mjesta, ali ne pamti ovakvu tragediju

Skok 15-godišnjaka na glavu na Bačvicama glavna je tema priča na popularnoj splitskoj plaži. Prvo se pronio glas kako je nesretni dječak koji je slomio vratnu kralježnicu skočio s Tropica, ali to nije istina. Među ostalim, krov ovom kafiću s kojega su skakale generacije Splićana i također nemilo prolazile, je 'zatvoren'. Onemogućen je pristup, no to je druga priča. Dječak iz Dugopolja koji se u nedjelju bezbrižno otišao kupati i radovati kako tinejdžeri samo znaju je skočio s platoa prema Željezničaru. Na tom potezu, nažalost, osim što zna biti pliće, dosta je stijena u moru.

- Da je barem s mjesta išao skočiti, vidio bi stanje - kaže nam momak iz obližnjeg kafića koji je vidio kada su dječaka iznosili.

Potreseno nam pokazuje mjesto, točno na pola puta između svlačionica kad se krene prema betonskom dijelu. 

- Doletio je spasilac, Hitna pomoć je došla praktički odmah. Meni se činilo kao da ne diše - opisuje nam mladić još pod dojmom.

Kazao nam je da se puno puta skakalo s tog mjesta, ali ne pamti ovakvu tragediju.

U splitskom KBC-u doznajemo da je 15-godišnjak na respiratoru i u teškom stanju, ali da će preživjeti. No, neurološki će znati kako je i u kojoj mjeri paraliziran tek kada bude pri punoj svijesti.

Vaša reakcija na temu