Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Neuobičajena situacija: Policija već dva tjedna traži Kristijana Stojanovića, treba dati iskaz kao žrtva

Neuobičajena situacija: Policija već dva tjedna traži Kristijana Stojanovića, treba dati iskaz kao žrtva

Izvukao je deblji kraj u okršaju s Igorom Dokićem

Dva tjedna splitska policija traži Kristijana Stojanovića kako bi ga dovela na Državno odvjetništvo u Splitu radi davanja iskaza u kaznenom postupku koji se vodi protiv Igora Dokića. Stojanović je u ovom slučaju žrtva, policija ga je prije dva mjeseca pronašla krvavog pred neboderom na Pujankama. Dokića sumnjiče za nanošenje ozljeda.

Te večeri družili su se u stanu svog prijatelja, no situacija je u jednom trenutku postala prilično napeta. Stojanović je otišao iz stana, no vratio se kada je vidio da je zaboravio torbicu. Spazio je kako mu je Dokić ispreturao torbicu pa je došlo do konfrontacije u kojoj je Stojanović izvukao deblji kraj.

Policiji je izjavio da se ničega ne sjeća, isto može reći i Državnom odvjentištvu, no iz nekog razloga izbjegava odlazak na dobro poznatu adresu. S obzirom da pozivi nisu urodili plodom, policija je dobila nalog da ga pronađe i dovede.

Dokić i Stojanović 'veterani' su crne kronike, više puta suđeni za mnogobrojna kaznena djela.
Vaša reakcija na temu