Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Njegovatelj Doma za starije pritvoren, noću bi se uvlačio u postelju štićenicama i dirao ih po intimnim dijelovima tijela

Njegovatelj Doma za starije pritvoren, noću bi se uvlačio u postelju štićenicama i dirao ih po intimnim dijelovima tijela

Prijavila ga vlasnica Doma, odmah je dobio izvanredan otkaz

Sudac istrage splitskog Županijskog suda pritvorio je 33-godišnjaka kojeg je policija predala pritvorskom nadzorniku  uz kaznenu prijavu za bludne radnje na štetu dvije ženske osobe. Kako doznajemo, od srpnja je radio kao noćni njegovatelj u Domu za starije, a djela je počinio nad dvije 81-godišnje korisnice. Noću bi se uvlačio u njihov krevet ili bi iskoristio kakvu drugu prigodu.

Policiji ga je prijavila vlasnica Doma odmah po saznanju za nedjela. Uručila mu je izvanredni otkaz te o svemu izvijestila ministarstvo i komoru.

'Bio je to ogroman šok. Pogledali smo snimke video nadzora koje su potvrdile navode oštećenica', kazala nam je vlasnica Doma.

Sudac istrage odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Osumnjičeni njegovatelj već ima presudu od osam mjeseci zatvora radi pedofilije.

'On je meni donio potvrdu suda u Zagrebu da nema kazneni postupak. Sve je s njegovim papirima bilo u redu', kazala nam je vlasnica doma.

Osumnjičeni negira inkriminacije. Tvrdi da je oženjen, u sretnom braku i da mu ovakve stvari ne trebaju.

Vaša reakcija na temu