Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NL VRIME JE! Donošenje odluka o dodjeli dozvola na pomorskom dobru odgođeno je do daljnjeg

NL VRIME JE! Donošenje odluka o dodjeli dozvola na pomorskom dobru odgođeno je do daljnjeg

Natječaj je trajao do 1. ožujka

Iz NL Vrime je! poručuju kako su na jučerašnjoj sjednici Općinskog vijeća Općine Seget očekivali da će biti govora o Javnom natječaju za davanje dozvola na pomorskom dobru na području Općine Seget.

'Natječaj je započeo 15. veljače i trajao je do 1. ožujka ove godine. Na dan 1. ožujka bilo je otvaranje ponuda, a gotovo četiri tjedna kasnije ne da nema informacija kada će biti donesena odluka, već se na stranicama Općine Seget pojavila obavijest kako se donošenje odluke o dodjeli dozvola odgađa do daljnjega.

Kao razlog navodi se veliki broj pristiglih ponuda na javni natječaj i složenost njihove analize.

Je li gore navedeni razlog zbilja razlog odgode donošenja odluke ili je u pitanju nešto sasvim treće? Nije valjda da se nešto radilo bez odluka nadležnih tijela i/ili uz proceduralne greške?', poručuju iz NL Vrime je!

Vaša reakcija na temu