Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi skeč NL - Vrime je!: Tema su turisti

Novi skeč NL - Vrime je!: Tema su turisti

Ukazuju na probleme u Segetu

Iz Nezavisne liste - Vrime je! poručuju kako u 'predizbornom ludilu' predstojećih izbora za parlament nastavljaju sa skečevima i ukazivanjem na probleme koji muče malu općinu Seget.

'Peta smo općina po noćenjima u Splitsko-dalmatinskoj županiji!', rečenica je kojom se aktualni načelnik Ivo Sorić nerijetko hvali.

Prava istina je, navode iz NL, da je to sve samo ne zasluga Općine Seget i Turističke zajednice Općine Seget koje od devedesetih godina promatraju nered, propadanje i kaos.

'Vozač taksija, koji (iako za vrijem vožnje radi u Turističkoj zajednici) ne zna engleski, hvali se kvalitetnim odvozom otpada, industrijskom zonom i najboljom infrastrukturom. Turist s druge strane, 'oduševljen' je svim prizorima, uključujući i rupe na cesti koje nagovještavaju ulaz u Seget.

Iako se bez računa ne računa, cijena vožnje iznosila je simboličnih 200 eura. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je neslučajno istinita!', poručuju iz NL - Vrime je!


Vaša reakcija na temu