Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPET SUKOB KOD ZRAČNE LUKE Taksisti poprskani suzavcem, muškarac ih prijavio za prijetnju i napad

OPET SUKOB KOD ZRAČNE LUKE Taksisti poprskani suzavcem, muškarac ih prijavio za prijetnju i napad

Policija je u postaju u Kaštelima odvela dvojicu taksista i muškarca koji ih je prskao sprejem

 Ponovno je zaiskrilo kod zračne luke Split. Iza podneva muškarac je zvao policiju. Kazao im je da su ga napala dvojica taksista te da su mu zaprijetili.

'Policijski službenici došli su po zaprimljenoj dojavi i zatekli sve sudionike ovog događaja. Dovedeni su u postaju u Kaštelima. Provodi se kriminalističko istraživanje te utvrđivanje svih činjenica. Muškarac koji je dojavio o napadu poprskao ih je sprejem. Oni su zatražili liječničku pomoć. Nemamo informaciju o tome jesu li ozlijeđeni', kazala nam je Antonela Lolić iz PU splitsko-dalmatinske.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su se posljednjih dana dogodili u zračnoj luci. Sukobi su eskalirali kako se približava vrhunac sezone.

Vaša reakcija na temu