Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Osnovan je Domovinski pokret Kaštela, predsjednik je Draško Kuliš

Osnovan je Domovinski pokret Kaštela, predsjednik je Draško Kuliš

Stranka se priprema za lokalne izbore na kojima očekuje još bolje rezultate

Iz Domovinskog pokreta poručuju da, unatoč izvrsnim rezultatima na parlamentarnim izborima, ne miruju. Nastavljaju, tvrde, jačati i osnovati podružnice na čitavom području Splitsko dalmatinske županije. 

'Cilj je da organizacija spremno dočeka lokalne izbore i ostvari još bolji rezultat iduće godine. Red je došao na Podružnicu Domovinskog pokreta Kaštela koja je izabrala svoje vodstvo. Za predsjednika je izabran dr. Draško Kuliš. Potpredsjednici su Danica Žarko i Ante Gotovac. Za članove predsjedništva izabrani su Saša Vučičić, Ignacio Vušković, Nikola Božić i Tomislav Kovač.

Ovom prilikom čestitamo izabranom vodstvu te im želimo mnogo uspjeha u radu na korist njihova grada i naše domovine', objavio je DP Splitsko-dalmatinske županije. 


Vaša reakcija na temu