Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Dalibor Ninčević) Ninčević: Argumentirane i dobronamjerne kritike ne doživljavam kao 'napad' već kao poticaj da stvari rješavamo brže, bolje i ekspeditivnije

Ninčević: Argumentirane i dobronamjerne kritike ne doživljavam kao 'napad' već kao poticaj da stvari rješavamo brže, bolje i ekspeditivnije

Nastavlja s obilaskom mjesnih odbora

Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević unatoč lošem vremenu nastavlja s obilaskom mjesnih odbora.

'Tmurni oblaci i moguća kiša nije obeshrabila naše sugrađane u Svetom Kaju da dođu na najavljene lokacije i iz prve ruke dobiju informacije o dinamici izgradnje vodoopskrbe u Ulici don Frane Bulića, budu upoznati o terminima početka radova na izgradnji kanalizacije u Ulici Hrvatskih žrtava i dijela Ulice Dudini.

Bilo je upita o poboljšanju uvjeta na cestama, sigurnosti pješaka na prometnicama, nedostatku parking mjesta, izgradnji novog vrtića na Bunjama, proširenju škole...a hvala Bogu ni ovog puta nije izostalo kritike.

Argumentirane i dobronamjerne kritike ne doživljavam kao 'napad' već kao poticaj da stvari rješavamo brže, bolje i ekspeditivnije.

Zato je projekt 'Grad u tvom mjesnom odboru' pun pogodak za sve nas. Vidimo se idućeg utorka u Vranjicu!', napisao je.

Vaša reakcija na temu