Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovo nije još jedna konferencija: Infobip Shift i ove godine priprema jedinstveno iskustvo za posjetitelje

Ovo nije još jedna konferencija: Infobip Shift i ove godine priprema jedinstveno iskustvo za posjetitelje

Upravljanje vozilom na daljinu, utrka dronova ili besplatno brijanje samo su neke od aktivnosti koje očekuju posjetitelje omiljenog tehnološkog događaja

Infobip Shift, vodeća developerska konferencija u ovom dijelu Europe, održat će se od 15. do 17. rujna u zadarskom Višnjiku. Shift se tijekom godina istaknuo na tehnološkoj sceni zahvaljujući predavačima iz vrha softverske industrije, bogatom programu i visokoj razini produkcije, kao i tisućama posjetitelja iz cijelog svijeta.

Ono što Shift izdvaja od sličnih događaja nisu samo predavanja i radionice istaknutih stručnjaka, već i zanimljiv popratni program. Organizatori ističu kako će posjetitelji Shifta moći uživati u različitim aktivnostima koje će njihov boravak na Višnjiku učiniti još zanimljivijim. 

'Od samih početaka Shift je zamišljen kao drugačija konferencija, događaj na kojem se može unaprijediti karijera i znanje, ali i dobro zabaviti. Vjerujemo, a povratne informacije publike prethodnih izdanja to potvrđuju, da na taj način stvaramo jedno odlično iskustvo koje posjetitelji pamte', objašnjava Nikola Radišić, voditelj Shiftovog tima u Infobipu. 

Shift će ove godine prvi puta obuhvatiti tri dana, a cijeli program počinje već u nedjelju 15. rujna s nekoliko neformalnih događaja na različitim lokacijama u Zadru. Iduća dva dana rezervirana su za predavanja, radionice i panel rasprave u ŠC Višnjik dok će večeri obilježiti Shiftovi već legendarni partyji.


Daljinsko upravljanje autom, utrke dronova, startup natjecanje… 

Sve ljubitelje tehnologije i automobila na Shiftu očekuje prava poslastica. Na konferenciji će se moći iskušati auto kompanije Elmo, pionira u upravljanju vozilima na daljinu. Zahvaljujući Elmovoj tehnologiji te podršci Nokie i Hrvatskog Telekoma, vozači će sjesti za upravljačku konzolu na Višnjiku i u stvarnom vremenu voziti auto finskim ulicama – skoro 2000 kilometara sjeverno. 

Predah između predavanja posjetitelji će moći iskoristiti i za gledanje jedinstvene zračne utrke dronova koju će hrvatski startup Orqa organizirati unutar dvorane. Vanjski prostori, odnosno Gardeni, namijenjeni su za uživanje u zadarskom suncu te osvježenje uz hranu i piće koji su besplatni za sve posjetitelje. U Gardenima posjetitelje očekuju i arkadne igre, DJ program, ali i mogućnost besplatnog brijanja na otvorenom u rukama stručnog brice. 

Izdvojeni program održat će se na pozornici Infobipovog Startup Tribea. Uz štandove najzanimljivijih domaćih i međunarodnih startupa, u programu su paneli i predavanja važni svima koji imaju startup ili o tome razmišljaju. Pitching natjecanje postavit će startupe pod svjetlo reflektora gdje će predstaviti svoj proizvod stručnom žiriju, ali i nizu investitora iz cijelog svijeta koji će pomoći savjetom, a možda i ulaganjem. 

Popust na ulaznice za naše čitatelje

Ako se želite pridružiti Infobip Shift konferenciji i povezati se s globalnom developerskom zajednicom, možete iskoristiti poseban popust za naše čitatelje. Pri kupovini ulaznica iskoristite kod ZADAR20 i preuzmite svoju ulaznicu po 20% nižoj cijeni. Količina ulaznica je ograničena. 


Spotify, Amazon i Google dolaze u Zadar 

Tijekom godina Shift se svojom kvalitetom programa nametnuo tehnološkoj zajednici, a i ove će godine na pozornice u ŠC Višnjik stupiti najveći stručnjaci IT industrije. Spotify, Google, AWS, Microsoft i Nokia samo su neke od velikih kompanija čiji predstavnici dolaze na Shift podijeliti svoje znanje. 

Na tom popisu su i kompanije poput Atlassiana, GitHuba, Chronospherea i drugih koje su možda manje poznate široj javnosti, ali zato su developeri za njih svakako čuli. Velike kompanije imat će i svoje izlagačke prostore u EXPO dvorani gdje će predstaviti projekte na kojima rade, što je izvrsna prilika svim posjetiteljima za širenje mreže kontakata i novi iskorak u karijeri. 

Program će upotpuniti i radionice pod vodstvom iskusnih programera, ali i drugih stručnjaka na kojima će polaznici iz prve ruke moći naučiti neka nova softverska, tehnološka i poslovna rješenja. 

Više informacija o konferenciji možete pronaći na službenoj stranici događaja. 

Vaša reakcija na temu