Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Penava: Domovinski pokret će podržati Dragana Primorca

Penava: Domovinski pokret će podržati Dragana Primorca

U Šibeniku su predstavili smjer djelovanja stranke

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava, danas je po završetku Klauzure Domovinskog pokreta u Šibeniku održao konferenciju za medije.

'Danas je zadnji dan Klauzure Domovinskog pokreta na kojoj smo predstavili smjer djelovanja Domovinskog pokreta u izvršnoj vlasti i neke od ključnih poteza kojima ćemo dodatno osnažiti našu stranku. Atmosfera je bila sjajna, usuglasili smo planove na državnoj i lokalnoj razini, podijelili radne zadatke i s pogledom u budućnost od danas krećemo još ustrajnije i još jasnije provoditi politike Domovinskog pokreta', poručio je Penava.

Na Klauzuri ministri Dabro, Šipić i Šušnjar te državni tajnici predstavili su svoj program rada u sljedećem razdoblju. Radna mjesta, veće plaće, demografija, energetska sigurnost, samodostatnost u proizvodnji hrane - to su teme koje će biti u fokusu u nadolazećem razdoblju.

'Ima li neke važnije ideologije od toga kako ojačati naše obitelji da imaju više djece, pomoći im da dođu do toploga doma i da se hrane kvalitetnim domaćim proizvodima po što prihvatljivijoj cijeni?', nadodao je Penava.

Osvrnuo se i na aktualno pitanje oko stava Domovinskog pokreta vezanog za predsjedničke izbore.

'Dali smo si vremena i vidjeli kako tko stoji te zaključili da među kandidatima od centra nadesno jedino Dragan Primorac vodi ozbiljnu kampanju i ima realne šanse za pobjedu. Od svih kandidata na desnom dijelu spektra, jedino je Primorac formalno i zatražio potporu Domovinskog pokreta. Uvažavajući tu činjenicu, kao i to da ostali partneri iz Vlade podupiru njegovu kandidaturu, Predsjedništvo Domovinskog pokreta jednoglasno je odlučilo da neovisni kandidat Dragan Primorac ima potporu Domovinskog pokreta na nadolazećim izborima za predsjednika Republike Hrvatske', rekao je on.

Vaša reakcija na temu