Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU zadarska Pijana vozačica bježala splitskoj policiji

Pijana vozačica bježala splitskoj policiji

Već joj je bila izrečena zabrana upravljanja

Policija je jučer, oko 4.45 sati, u Splitu zaustavila vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1,04 promila upravljača 26-godišnjakinja. Nije se uspjela odmah zaustaviti na znak policajca, a kada je on došao do nje odbila mu je na uvid dati vozačku dozvolu, osobnu iskaznicu i prometnu dozvolu već je nastavila s vožnjom unatoč zapovijedi policijskog službenika da se zaustavi.

Utvrdili si da joj je na snazi mjera zabrane upravljanja vozilima jer je već ranije vozila pod utjecajem alkohola.

'Uhićena je i dovedena u službene prostorije te je nakon prekršajne obrade odvedena na općinski prekršajni sud. Zatraženo je zadržavanje zbog ponavljanja prekršaja, izricanje novčane kazne i kazne zatvora od 30 dana i izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 6 mjeseci', navela je policija.

Vaša reakcija na temu