Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Policija nagradila najbolje dubrovačke vozače i vozačice

Policija nagradila najbolje dubrovačke vozače i vozačice

'Kroz duži period nadzire se poštivanje prometnih pravila među kojima se izabiru oni najbolji'

U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj danas je upriličena dodjela zahvalnica i prigodnih poklona najljubaznijim vozačima u prometu, a ovogodišnji dobitnici su Barbara Ljevak, Marija Tošić, Pero Deranja i Herman Grčić.

Projekt 'Dan ljubaznosti u prometu' PU dubrovačko-neretvanska provodi već sedmu godinu zaredom, a partneri u projektu su ove godine bili Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Adriatic osiguranje.

Voditelj projekta, policijski službenik Postaje prometne policije Dubrovnik Denis Pavela je pojasnio način na koji se projekt provodi. 

'Kroz duži period nadzire se poštivanje prometnih pravila među kojima se izabiru oni najbolji, odnosno oni vozači koji u svojoj dugogodišnjoj prometnoj praksi nisu imali evidentiran niti jedan prometni prekršaj niti nezgodu', rekao je.

Ovogodišnjim dobitnicima priznanja čestitao je zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo koji je rekao da ovim pozitivnim primjerima želimo potaknuti ostale sudionike u prometu na poštivanje prometnih propisa i primjereno ponašanje u prometu, a sve kako bi u što većoj mjeri spriječili stradavanja u prometu.

Posebno se zahvalio suradnicima projekta koji svojom podrškom ovom, ali i ostalim zajedničkim projektima, doprinose sigurnosti društva.

Vaša reakcija na temu