Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP POLICIJA OBJAVILA DETALJE Sudarili se gliser i gumenjak, na brodovima su bili većinom stranci

POLICIJA OBJAVILA DETALJE Sudarili se gliser i gumenjak, na brodovima su bili većinom stranci

Jedna je osoba teško ozlijeđena, dok za ostale još nije poznata težina ozljeda

Policija je objavila detalje pomorske nesreće koja se sinoć dogodila između Hvara i Brača,  od punta Ražnja prema Pelegrinu. Sudarili su se gliser i gumenjak. 

- Radi pružanja pomoći na mjesto događaja upućena su službena policijska plovila  i plovilo Lučke kapetanije.  Prema informacijama kojima za sada raspolažemo na oba plovila se nalazilo ukupno 16 osoba od kojih 12 stranih državljana, te su prevezeni u splitsku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći - poručuju iz policije.

Jednoj osobi je konstatirana teška tjelesna ozljeda, dok za ostale sudionike još nije poznata težina zadobivenih ozljeda.

- Policijski službenici u suradnji s inspektorima pomorskog prometa  Lučke kapetanije obavit će očevid, te se provodi  kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja - zaključuju iz policije.

Vaša reakcija na temu