Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU zadarska Policija u Zadru, Privlaci i Sutomišćici isključila iz prometa pijane vozače

Policija u Zadru, Privlaci i Sutomišćici isključila iz prometa pijane vozače

Dva muškarca i jedna žena

Policija je jučer u Zadru, u Ulici Hrvatskog sabora, zaustavila automobil kojeg je vozio 32-godišnjak. Bio je pod utjecajem alkohola od 1,4 promila, upravljao je dok mu je na snazi bila izrečena mjera zabrane, a isteklo mu je i važenje vozačke dozvole. 

U Privlaci su zaustavili automobil kojeg je pod utjecajem alkohola od 1,72 promila vozila 24-godišnjakinja. 

Oboje su uhićeni i smješteni u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te su danas uz optužne prijedloge zbog počinjenih prekršaja, dovedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

U Sutomišćici su zaustavili 43-godišnjaka koji je vozio moped bez registarskih oznaka, a imao je 1,02 promila alkohola u krvi. Utvrđeno je i kako je vozilu isteklo važenje prometne dozvole i police osiguranje.

Isključen je iz prometa, a zbog počinjenih prometnih prekršaja i prekršaja iz Zakona o obveznim osiguranjima prekršajno je sankcioniran.

Vaša reakcija na temu