Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović POSLJEDNJE ZBOGOM Prijatelji Mateja ispraćaju špalirom brodica uz svjetlosne signale

POSLJEDNJE ZBOGOM Prijatelji Mateja ispraćaju špalirom brodica uz svjetlosne signale

Splićanima se zahvalio i shrvani otac Nenad Periš

Na gatu za kruzere Splićani se opraštaju od tragično preminulog 27-godišnjeg Mateja Periša. Danas je pokopan u krugu najmilijih, a prijatelji su organizirali navečer posljednje zbogom za sve koji se žele oprostiti. 

Nesretni mladić bio je skiper i upravo zbog toga su kolege i prijatelji odlučili ga ispratiti špalirom brodica uz svjetlosne signale. I trajekti će zatrubiti za Mateja.

Fotogalerija: Oproštaj od Mateja Periša | foto: Veljko Martinović

- Nadali smo se do posljednjeg trenutka da će ga pronaći. Molitvom najviše. Divimo se njegovom ocu i obitelji. Ovo je najmanje što smo mogle napraviti, ispratiti ga molitvom za kraj - kažu nam prijateljice Splićanke.

Okupljenima se s broda obratio i Matejev otac Nenad Periš. Zahvalio se na potpori i ljubavi koja, kako je rekao, 'čovika čini čovikom' te se pomolio.  


Vaša reakcija na temu