Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Facebook, Eleonora Mandić) SDP-ovka O VETERANSKOM CENTRU 'Jesmo li se u rovovima za vrijeme Domovinskog rata dijelili na lijeve i desne?'

SDP-ovka O VETERANSKOM CENTRU 'Jesmo li se u rovovima za vrijeme Domovinskog rata dijelili na lijeve i desne?'

'Sredstva su osigurana iz Europskog fonda za regionalni razvoj'

Predsjednica Savjeta za ratne veterane SDP-a Splitsko-dalmatinske županije, potpredsjednica splitskog SDP-a Eleonora Mandić, komentirala je na svom Facebooku prošlotjedno potpisivanje povelje o početku izgradnje Veteranskog centra u Sinju.

Objavu prenosimo u cijelosti:

'Samo da podsjetim javnost, izgradnju Veteranskog centar u Sinju predložila je SDP-a vlada i ministar Predrag Fred Matić. Ista je predstavljena u Sinju 14.10.2015., naravno uz protivljenje pojedinih braniteljskih Udruga, jer im nije dobro sjelo što tamo neki ljevičar i komunjara nešto dobro i pozitivno radi za branitelje. 

Jesmo li se u rovovima za vrijeme Domovinskog rata dijelili na lijeve i desne?

Veteranski centar u Sinju gradit će na prostoru bivše vojarne Ivaniš Nelipić, a sredstva za njegovu izgradnju osigurana su iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program 'Konkurentnost i kohezija', čime su hrvatski branitelji po prvi put prepoznati kao posebna društvena skupina u jednom od strateških dokumenata Europske unije.

Koliko god se Tomo Medved trudio to predstaviti kao projekt HDZ-a.'

Vaša reakcija na temu