Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PREDSJEDNIK GK MEJAŠI: Pored zdravih očiju direktor Čistoće nas uvjerava da vatre na Karepovcu nije bilo!

PREDSJEDNIK GK MEJAŠI: Pored zdravih očiju direktor Čistoće nas uvjerava da vatre na Karepovcu nije bilo!

'Ivošević ušutkava novinarska pitanja i zanimanje stanovnika'

Predsjednik GK Mejaši, Toni Piplica, komentirao je stanje s požarom u Žrnovnici koji je i dalje aktivan. 

'Scene su podsjetile na mučno ljeto 2017. kada je vatra stigla nadomak Mejaša, a izgleda da su munje i prekjučer zapalile plinske ispuste na Karepovcu. Međutim, pored zdravih očiju stanovnika Kile i Kamena, direktor Čistoće nas uvjerava da vatre nije bilo, a zamjenik Ivošević ušutkava novinarska pitanja i zanimanje stanovnika primitivnim odgovorom: 'Imate šefa Čistoće kojeg informiraju vatrogasci i tu staje rasprava'. 

Zamjeniče gradonačelnika, dok Vas građani plaćaju rasprava i pitanja staju kad oni to kažu, a ne kad se Vama prohtije', naveo je Piplica te upitao tko je uopće direktor Čistoće i otkad je on relevantan da bi mu građani vjerovali na riječ pored videa i fotografija vatre na Karepovcu? 

'Isti onaj koji se brčka u moru na godišnjem dok grad grca u smeću, a tvrtka je pred kolapsom. Ne želim koristiti nemile događaje za političke rasprave, ali neću dozvoliti da itko ušutkava pitanja mojih susjeda, a kamoli ne direktor neradnik i zamjenik gradonačelnika kakav već jest.

Kad smo kod političkih poena, prisjetimo se kakav je sramotan cirkus oko požara 2017. godine izazivala tadašnja oporba, a današnja vlast. Vama na dušu.

Vatrogascima i susjedima iz Žrnovnice želim da požar što prije bude ugašen i da ga više nikad ne vidimo', poručio je Piplica.

Vaša reakcija na temu