Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predsjednik Mladeži HDZ-a Split: Prijavljujte zamjeniče, građani će čistiti

Predsjednik Mladeži HDZ-a Split: Prijavljujte zamjeniče, građani će čistiti

'Pozivamo sve sugrađane da iskoriste svoje pravo i pomognu Puljku'

HDZ-ovci su danas održali ekološko-medijsku akciju tijekom koje su na Pujankama 'pomagali splitskom gradonačelniku da očisti grad'.

'Umjesto smjene nesposobnog direktora Čistoće Ivice Karoglana, Ivica Puljak preko svog dubokog grla Bojana Ivoševića putem medija najavljuje prekršajne prijave.

Prijave protiv mladih pojedinaca koji su se samoorganizirali i kao odgovorni građani iskoristili mogućnost da kao fizičke osobe na reciklažno dvorište (uz predočenje osobne iskaznice) odnesu određenu količinu otpada, govore same za sebe.

Prijavljujte zamjeniče, a mi ćemo i dalje čistiti jer Split to zaslužuje', poručuje Bruno Stričević, predsjednik Mladeži splitskog HDZ-a.

Pozvao je sve sugrađane da 'iskoriste svoje pravo i pomognu Puljku i njegovom direktoru koji nisu u stanju obavljati posao za koji su plaćeni'.

'P.S. Isprike direktoru Karoglanu ako su ga građani omeli u ispijanju koktela na godišnjem odmoru, netko se mora baviti Čistoćom kad već njega nema', zaključuje Stričević.

Vaša reakcija na temu