Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predstavljane preventivnog programa Lions quest - Vještine za adolescenciju

Predstavljane preventivnog programa Lions quest - Vještine za adolescenciju

Provodit će se u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Agencija za odgoj i obrazovanje poziva na predstavljanje preventivnog programa Lions quest - Vještine za adolescenciju, usmjeren razvoju socijalno-emocionalnih vještina, koje vode prevenciji svih oblika neprihvatljivog ponašanja, prvenstveno ovisnosti i nasilja, ali i osnaživanju mentalnog zdravlja učenika.

Predstavljanje će se održati u utorak, 2. travnja od 10 sati u OŠ kralja Zvonimira u Solinu, a na predstavljanju će govoriti ravnatelj Uprave za potporu i unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja Ministarstva znanosti i obrazovanja Momir Karin, prof., v. d. ravnatelja Agencije Daria Kurtić, prof., dr. Željko Ključević, voditelj službe za mentalno zdravlje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, dr. sc. Toni Maglica, s Filozofskog fakulteta u Splitu i predstavnici Splitsko-dalmatinske županije, Ureda Ujedinjenih naroda za prevenciju droge i kriminaliteta te Lions kluba Hrvatska.

Agencija za odgoj i obrazovanje implementira program u hrvatskim školama od 2019. godine, a u Splitsko-dalmatinskoj županiji provest će ga u suradnji s Upravnim odjelom za prosvjetu SŽD-a.


Vaša reakcija na temu