Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prkić: Čemu ovakva improvizacija? Trebalo je bolje promišljati o lokaciji Spring festivala

Prkić: Čemu ovakva improvizacija? Trebalo je bolje promišljati o lokaciji Spring festivala

'Pješaci su ugroženi jer ne mogu hodati pločnikom'

Jakov Prkić, vijećnik stranke Direkt u Splitsko-dalmatinskoj skupštini, kritizirao je izbor Galerije umjetnina kao mjesta održavanja Spring festivala. S

matra da se nije vodilo dovoljno računa o sigurnosti.

'Šteta što ne postoji ona Facebook stranica o neredu. Dok je bilo stranice bilo je i nereda a, od kad se ugasila sve je  u savršenom redu. A danas samo jalni i zlonamjerni stavljaju objave ove vrste. Ajmo sad ozbiljno. Je l' ostavljeno dovoljno prostora za pješake i komunalna vozila? Nije. Jesu li pješaci ugroženi jer ne mogu niti pločnikom hodati? Jesu. Jesu li ugroženi posjetitelji Galerije umjetnina? Naravno da jesu. Kralja Tomislava je poprilično prometna pješacima. Čistoća često odvozi i dobiti otpad malim vozilima do većeg iza Galerije umjetnina. Čemu ovakva improvizacija? Je l' zbog zarade od cca 4000 eura? Nisam protiv događaja, ali trebalo je bolje promišljati o lokaciji', poručio je Prkić.


Vaša reakcija na temu