Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRKIĆ: Onomad je Kerum svu djecu upisao u vrtiće

PRKIĆ: Onomad je Kerum svu djecu upisao u vrtiće

'Ako je ovo zbilja točno i ako znamo da svake godine, nažalost, imamo sve manje novorođenih zašto gradimo nove vrtiće i nadograđujemo postojeće kapacitete?'

Županijski vijećnik stranke Direkt Jakov Prkić komentirao je izjavu gradonačelnika o tome kako su sva djeca ove godine upisana u vrtiće.

'Ne znam, vjerojatno je do mene.  Sva su djeca upisana u vrtić. Ok, tu i tamo neki jasličar čeka mjesto, ali kako kaže gradonačelnik sve će se to brzo riješiti. Ako je ovo zbilja točno i ako znamo da svake godine, nažalost, imamo sve manje novorođenih zašto gradimo nove vrtiće i nadograđujemo postojeće kapacitete? Zar stvarno trošimo novac uzalud? 

Ili su možda svi upisani zato što su zbijeni po skupinama van pedagoških standarda? Ili možda nisu svi upisani, a prikazuje se kako jesu. Možda je kombinacija sva tri razloga. 

Ne znam, vjerojatno je do mene jer ne razumijem.

P.S. Onomad je Kerum svu djecu upisao u vrtiće', poručio je Prkić.

Vaša reakcija na temu