Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SKUPŠTINA U ZAGREBU: Puljak ponovno izabran za predsjednika stranke Centar

SKUPŠTINA U ZAGREBU: Puljak ponovno izabran za predsjednika stranke Centar

Izabran je većinom glasova delegata

Većinom glasova delegata na godišnjoj izbornoj skupštini, Ivica Puljak u nedjelju je ponovno izabran za predsjednika stranke Centar. Također, splitski gradski vijećnik Igor Skoko ostat će na funkciji političkog tajnika, dok su za potpredsjednike izabrani Ivana Fundurulić i predstavnik Centra u Gradskom vijeću Rijeke Marin Račić.

'Zahvaljujem članovima na povjerenju i podršci. U Splitu svakodnevno pokazujemo da su promjene moguće, da je poštena politika moguća i da se, na bilo kojoj razini upravljanja, može upravljati odgovorno, transparentno i u službi građana, bez političke trgovine i podilaženja privatnim interesima. Od tog modela ne odustajemo i dugoročno ga želimo prenijeti na cijelu Hrvatsku', rekao je Puljak, dodajući da je njegova vizija za stranku jasna.

'Naše ključne riječi su sloboda, odgovornost i meritokracija, a jedna od najvažnijih politika na kojoj ćemo raditi je priuštivo stanovanje. Smatramo da treba osnažiti velike gradove i urbane centre da preuzmu odgovornost za gradnju velikog broja stanova za priuštivo stanje, odnosno za najam. Osim toga, potrebno je uspostaviti jedan novi model prema kojem bi lokalne zajednice preuzele iznajmljivanje praznih stanova od onih koji imaju te prazne stanove i tako garantirale dugoročni najam, a onda preuzele brigu da te prazne stanove iznajme građanima', istaknuo je Puljak.

Dugoročni cilj stranke Centar kojoj je na čelu, kako je naglasio, jest moderna i tolerantna Hrvatska, u kojoj će svi imati jednaku priliku za uspjeh pa Centar nastavlja raditi na stvaranju bolje budućnosti za sve nas.

Dosadašnja potpredsjednica Centra je bila Lana Pavić, istupila je iz stranke nedugo nakon parlamentarnih izbora. Kao razlog je navela da se želi vratiti u medijske vode.

Vaša reakcija na temu