Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prkić: Ovaj koš nasred Marmontove ima svoju svrhu - spašava šetače!

Prkić: Ovaj koš nasred Marmontove ima svoju svrhu - spašava šetače!

'Ovakve situacije nisu bile moguće dok je bila živa pok. Dnevna doza splitskog nereda'

Županijski vijećnik stranke Direkt, Jakov Prkić, objavio je koš za otpatke koji stoji nasred Marmontove i upozorio kako Split desetljećima ne vodi brigu o održavanju kako treba,

'Možda ste se vi koji dođete do centra grada i prošetate Marmontovom pitali zašto ovaj lijepi koš stoji gotovo na sred ulice.  Nije to umjetnička instalacija, a ni mladenački hir nestašnih turista. Taj koš za otpatke spašava šetače od pada i težih ozljeda jer se poklopac toliko ulegnuo da se lako može zapeti i pasti', poručuje Prkić.

Dodaje i kako koš tu stoji tjednima.

'I sad ćemo opet gledati mučne scene u kojima građani pod okriljem mraka popravljaju oštećenje istovremeno strahujući kako će ih kazniti komunalni redari.  Ovakve situacije nisu bile moguće dok je bila živa pok. Dnevna doza splitskog nereda. Od kada je preminula samo red, rad i disciplina vladaju našim ulicama.

Šalu na stranu. Naš grad desetljećima ne vodi brigu o održavanju kako treba. Spremni smo uložiti milijune u izgradnju, a nakon toga nemamo desetke tisuća za redovito održavanje. Ovaj koš nije iznimka, već redovita pojava. Nažalost ima i gorih slučajeva', zaključio je Prkić.

Vaša reakcija na temu