Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PROMET U SPLITU Prošao kroz crveno, odbio test na droge, a policija mu našla i noževe

PROMET U SPLITU Prošao kroz crveno, odbio test na droge, a policija mu našla i noževe

Uhićen je 44-godišnjak

Policija je jučer, oko 19.40 sati, u Splitu zaustavila vozilo kojim je upravljao 44-godišnjak, a koji je na križanju Velebitske i Poljičke ceste prošao kroz crveno svjetlo. 

Utvrđeno je kako vozio iako nije ponovno položio vozački ispit što je bio dužan jer mu je vozačka poništena. Test na droge je odbio, a kod sebe nije imao ni osobnu iskaznicu. Policija je u vozilu primijetila i dva noža dužine oštrice 10 i 8 centimetara koji bi mogli poslužiti na nanošenje ozljeda pa su ga prijavili i zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.

'Danas tijekom dana će uz optužni prijedlog biti odveden na sud. S obzirom na to da se radi o ponavljaču u činjenju prometnih prekršaja zatraženo je da se okrivljenom odredi zadržavanje, da mu se izrekne kazna zatvora 120 dana i novčana kazna 500 eura te zaštitna mjera zabrane upravljanja zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 24 mjeseca', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu