Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU ŠK PROMETNA KONTROLA Mladić u Kaštelima odbio test na droge pa uhićen

PROMETNA KONTROLA Mladić u Kaštelima odbio test na droge pa uhićen

U posljednje dvije godine prijavljivan tri puta

U utorak oko 1.10 u Kaštel Štafiliću, na cesti Dr. Franje Tuđmana, prilikom provođenja prometne kontrole zaustavljen je automobil kojim je upravljao 26-godišnjak. Na zahtjev policijskih službenika odbio se podvrgnuti testu za prisutnost droga ili lijekova u organizmu.

Potom je uhićen. Slijedi privođenje na općinski prekršajni sud zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 282 st. 9 Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Osoba je u vremenskom periodu unatrag dvije godine prijavljivana tri puta za istovrsni prekršaj, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. 

Vaša reakcija na temu