Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com PROMETNA NESREĆA: Tri suca iz Dalmacije ne mogu voditi utakmicu Lokomotive i Dinama zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći

PROMETNA NESREĆA: Tri suca iz Dalmacije ne mogu voditi utakmicu Lokomotive i Dinama zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći

Nesreća se dogodila na autocesti kod tunela Mala Kapela

Nogometni suci utakmice Lokomotiva - Dinamo, koja je na rasporedu danas, doživjeli su sinoć prometnu nesreću na autocesti kod tunela Mala Kapela.

Nitko od njih nije životno ugrožen, zadržani su u bolnici u Ogulinu, gdje se očekuje da će ubrzo biti otpušteni. Nezgoda se dogodila sinoć oko 20 sati, a u sudaru su sudjelovala dva osobna automobila, jedan šibenskih, drugi zagrebačkih tablica. Nogometni suci putovali su u automobilu šibenskih tablica.

Utakmicu je kao glavni sudac trebao voditi Duje Strukan, pomoćnici Goran Perica i Alen Jakšić, a četvrti sudac Jakov Titlić. Zbog zadobivenih ozljeda trojica nisu mogla danas istrčati na teren, jedini Strukan je u stanju suditi utakmicu, a na ostala mjesta su delegirani drugi suci.  

Vaša reakcija na temu