Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ravnatelj doma u Vukovarskoj: Ne znamo kako je ušao koronavirus, posjete su zabranjene prije rigoroznih mjera

Ravnatelj doma u Vukovarskoj: Ne znamo kako je ušao koronavirus, posjete su zabranjene prije rigoroznih mjera

Među korisnicima je 10 pozitivnih, 16 ih ima povišenu temperaturu, a 50 ih se evakuira

Dom za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici u Splitu evakuira se na bolnicu Križine zbog koronavirusa. Među korisnicima je 10 pozitivnih, 16 ih ima povišenu temperaturu, a 50 ih se evakuira, cijeli jedan kat. Prije nekoliko dana se pojavila temperatura na drugom katu, povećao se broj s povišenom temperaturom, uzeti su uzorci, a kod 10 korisnika je potvrđen koronavirus. U ovim trenutcima, ravnatelj Ivan Škaričić je potvrdio i da je jedna djelatnica, njegovateljica pozitivna.

- Poštujemo sve mjere, ne znamo kako je 'ušao' koronavirus, posjete su zabranjene od prije rigoroznih mjera. Moguće da je netko tko je išao u bolnicu, djelatnik..., teško je špekulirati - kazao je Škaričić i dodao da će evakuacija trajati satima.

Vaša reakcija na temu