Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Ravnateljica škole u kojoj se dogodio incident: 'Roditelj je došao na sat i nasrnuo na nastavnika'

Ravnateljica škole u kojoj se dogodio incident: 'Roditelj je došao na sat i nasrnuo na nastavnika'

Policija istražuje slučaj

Zorana Bakula, ravnateljica OŠ Majstora Radovana u Trogiru, potvrdila nam je da se danas u školi dogodio težak incident.

'Roditelj je došao u školu, ušao u razred za vrijeme nastave i nasrnuo na nastavnika biologije i kemije. Pozvali smo policiju koja sada istražuje slučaj pa ne bih željela ulaziti u detalje', kazala nam je ravnateljica škole.

Pitali smo je za mobitele. Navodno je upravo oduzeti mobitel bio razlog ovakve neprilične reakcije oca učenice.

'To je kod nas propisano kućnim redom koji zabranjuje upotrebu mobitela. I propisano je oduzimanje za korištenje mobitela', kaže ravnateljica.

Policija je u školu pozvana u 12.15. Uhitili su roditelja učenice i priveli ga na kriminalističko istraživanje, dok je nastavnik zatražio liječničku pomoć kako bi mu se evidentirale ozljede.

Vaša reakcija na temu