Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ruža Tomašić: Bilo bi lijepo da Plenković bude manje bahat

Ruža Tomašić: Bilo bi lijepo da Plenković bude manje bahat

'Mi smo svi ozbiljni političari, bar bi trebali biti ozbiljni i misliti na narod, a ne na svoj ego', poručila je nositeljica Škorine liste u Dalmaciji

Ruža Tomašić za RTL je rekla da je zadovoljna prvim rezultatima DIP-a, a očekuje još najmanje dva mandata.

Upitana hoće li Domovinski pokret odustati od svog zahtjeva da Plenković u novoj Vladi ne može biti premijer, Tomašić kaže: 'Ja o tome nisam nikad razgovarala, jer neću ja pregovarati u ime HKS-a. Što se mene tiče, ja nisam sudjelovala u pregovorima tko će biti na listi, niti ću sada odlučivati. Malo je bahat, bilo bi lijepo da je manje bahat i da vidi kako obični ljudi žive. Hrvatska je premrežena korupcijom i on to mora priznati. Ako ne zna mora prošetati Hrvatskom pa će saznati. Korupcija je prestrašna, Europska komisija zna sve o tome'.

Plenković je Tomašić nazvao zezalicom, a ona odgovara da je to predsjednik HDZ-a. Kaže da se u Sabor vraća kad joj završi mandat u Europskom parlamentu.

'Ja mislim da je on zezalica jer je prodavao narodu prodavao priču o  prekrasnoj Hrvatskoj gdje je med i mlijeko, a uskoro ćemo vidjeti kako će biti. Ja sam govorila cijelo vrijeme da moram biti u EP do 30. lipnja 2021. Moram to odraditi, a onda se vraćam u Sabor'.

'Mi smo svi ozbiljni političari, bar bi trebali biti ozbiljni i misliti na narod, a ne na svoj ego. Sigurna sam da će sjesti i pokušati naći zajednički jezik, ali to sve ovisi od rezultata s obzirom kakvi će biti na kraju. Ovakvi razultati kažu da će HDZ možda moći s manjincima, tako da će nam opet Milorad Pupovac opet određivati što ćemo radit', zaključuje Tomašić.

Vaša reakcija na temu