Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić Sergeju Trifunoviću zbog psa sinoć opalili još jednu kaznu od 200 eura

Sergeju Trifunoviću zbog psa sinoć opalili još jednu kaznu od 200 eura

Naletio je na policajce i redare u Bosanskoj ulici sat iza ponoći

Nema sreće Sergej Trifunović. Poznati srbijanski glumac sinoć je sat iza ponoći platio još jednu globu zbog svog njemačkog ovčara koji nije bio na povodcu i s brnjicom. U Bosanskoj ulici naletio je, naime, na patrolu komunalnih redara i policajaca. Izdan mu je prekršajni nalog na 200 eura, Trifunović je odmah platio dvije trećine kazne, odnosno, 133 eura.

Sve se odigralo tek koji sat nakon što je glumac osuđen na splitskom Prekršajnom sudu na kaznu od 500 eura jer mu je ovčar u petak popodne trčao po plaži Kaštelet bez nadzora. Policija je stigla po pozivu građana. Trifunović je reagirao prilično nervozno i policajcima je kazao: 'Što me jebete. Vodite me u stanicu pa me tamo jebite.' Prethodno je jednom policajcu kazao da je on 'jebeno bez nadzora.'

Ročište je potrajalo do 20.30 sati, nakon čega se Trifunović udaljio u pravcu grada. Koji sat kasnije objavio je kako više nikada neće doći u Split.

Vaša reakcija na temu